Het is alweer 3 jaar geleden dat de bootjes op het droge werden getrokken en zijn geland op de oude scheepswerf “De Ceuvel-Volharding” en De Ceuvel haar 3-jarig bestaan mag vieren. Het afgelopen jaar was wederom een prachtig jaar voor deze duurzame broedplaats. De (inter)nationale aandacht voor het project blijft alleen maar toenemen.

Het afgelopen jaar stond in het teken van de fysieke ontwikkeling van de ruimte. Met stevige schouders en een flinke dosis vindingrijkheid zijn de volgende projecten het afgelopen jaar gerealiseerd:
Café de Ceuvel is groots verbouwd en heeft nu meer publieksoppervlak, een extra grote keuken, nieuwe WCs en een prachtige serre
– Op het water is het nieuwste Ceuvel-lid neergestreken. Asile Flottant is een drijvend hotel, bestaand uit enkele prachtige oude schepen langs de steiger in het water, die duurzaam verbouwd zijn tot suites om in te overnachten.
– De (fietsen-)parkeerplaats is bestraat en er is een nieuw hek geplaatst.
– Tussen het Piepschuimhuis en het hek zijn nieuwe buiten WCs gebouwd
– De bodem van de Biogasboot is ge-asfalteerd met het oude asfalt van de Klaprozenweg. Binnenkort wordt de biogasinstallatie eindelijk operationeel

De Ceuvel blijft een tijdelijk project, maar met blijvende impact. Daarom is het feest met champagne, high fives, open ateliers, lekkere muziek, en de fijnste mensen van de wereld!!!!!
PROGRAMMA:
Van 12:00 tot 18:00
Entree gratis

Een rondje steiger: open ateliers, inhoudelijke programmering in de bootjes, rondleidingen over De Ceuvel, babbeltjes met de kunstenaars en creatievelingen van onze Duurzame Broedplaats.

Van 18:00 tot laat
Entree 10,-

Borrel op het plein: live muziek van fantastische bands, fijne plaatjes, heerlijk eten en veel gezelligheid. Tot 23:00 buiten, daarna afterparty binnen in het Café.

Line-up:
Bands: Collectief Explosief (jazz/rock&roll/funk) & Bacchanalia(psychedelic cumbia)
DJs: Chin Chan & more TBA

Laat een Reactie achter

* Checkbox GDPR is verplicht

*

Ik ga akkoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.