De kranten zijn er vol van…Noord, daar gebeurt het allemaal! Maar wil je weten waar het echt gebeurt en Amsterdam-Noord leren kennen? Ga dan met ons mee!

Op nog geen 10 minuten van het Amsterdam Centraal Station vertegenwoordigen Amsterdam Noord & Waterland eigenlijk alles wat puur ‘Hollands’ is; ingeklonken polders, boerderijen afgewisseld met pittoreske dorpjes, Amsterdamse Schoolstijl, weiden vol met koeien, de witte was die buiten hangt, ruige fabrieksterreinen, verhalen van melk, sluisjes, kunst en eigenzinnigheid en ga zo maar door.

Wij zijn gek op Amsterdam Noord en willen dit prachtige deel van Amsterdam aan de wereld laten zien. Daarom stelt A-North bijzondere belevingen en events samen in Amsterdam Noord en Waterland. Ons aanbod geeft je de gelegenheid om dit nog onontdekte gebied te verkennen. We doen dit niet alleen, maar samen met de lokale boeren, kunstenaars, bewoners en recreatieve ondernemers. Hun verhaal, het unieke karakter van Amsterdam Noord en Waterland gaan gepaard met organisatie op een hoog kwaliteitsniveau, waarbij persoonlijke aandacht het uitgangspunt is. Lees hier meer over onze aanpak.

Dus maak een sprong naar de overkant van het IJ en ga met ons mee op avontuur!