Naast onze grote voorliefde voor dit deel van Amsterdam, gelooft A-NORTH in de kracht van verbinden. We werken dan ook samen met lokale partners, waarbij inspirerende verhalen, bijzondere locaties en het eigenzinnige karakter van Amsterdam-Noord en Waterland centraal staan. Door onze expertise en kennis van dit gebied, kunnen we geweldige events neerzetten met een hoog kwaliteitsniveau en stellen we persoonlijke aandacht voorop. En dankzij ons grote netwerk kunnen we vrijwel alles afstemmen op persoonlijke wensen. Voor grotere groepen (vanaf 15 personen) verzorgen we op maat gemaakte belevingen.

Ook voor bedrijven stelt A-NORTH bijzondere belevingen en inspirerende events samen in Amsterdam-Noord en Waterland. We weten als geen ander hoe een evenement effectief kan bijdragen aan bedrijfsdoelstellingen. Of het nu gaat om medewerkers te verbinden, relaties te bouwen of een bedrijf in de spotlights te zetten. Daarom stemmen we ons aanbod geheel af op de wensen van onze klanten of het nu gaat om een bedrijfsfeest, teambuilding, relatie event of een personeelsuitje. Gedurende het gehele traject staan onze professionals klaar om de complete organisatie tot in de puntjes te verzorgen. Bekijk hier een aantal ideeën voor bedrijfsuitjes.

We streven om iedereen een ervaring te geven die hij niet snel zal vergeten, maar stellen voorop dat we dit doen zonder dat er schade ontstaat aan dit prachtige gebied, waarbij het unieke lokale karakter blijft behouden. We geloven in een persoonlijke aanpak waarbij we lokale ondernemers met elkaar verbinden.

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via +31 (0)6-36445883 of per e-mail: info@a-north.nl. We streven ernaar om binnen 48 uur contact met je op te nemen.