Onze aanpak

Naast onze grote voorliefde voor dit deel van Amsterdam, gelooft A-North in de kracht van verbinden. We werken dan ook samen met lokale partners, waarbij inspirerende verhalen, bijzondere locaties en het eigenzinnige karakter van Amsterdam-Noord en Waterland voorop staan. We gebruiken ons netwerk, kennis en expertise om de meest geweldige tours en events neer te zetten met een hoog kwaliteitsniveau. Hierbij stellen we originaliteit en persoonlijke aandacht voorop.

Maatwerk

Speciaal voor grotere groepen en bedrijven (vanaf 15 personen) verzorgt A-North bijzondere belevingen en inspirerende events op maat. We weten als geen ander hoe een evenement effectief kan bijdragen aan bedrijfsdoelstellingen. Of het nu gaat om medewerkers te verbinden, relaties te bouwen of een bedrijf in de spotlights te zetten. Daarom stemmen we ons aanbod geheel af op de wensen van onze klanten. Gedurende het gehele traject staan we  klaar om de complete organisatie van een bedrijfsfeest, teambuilding, relatie event of een personeelsuitje tot in de puntjes te verzorgen. Bekijk hier een aantal idee├źn voor bedrijfsuitjes.

We streven om iedereen een ervaring te geven die hij niet snel zal vergeten, maar stellen voorop dat we dit doen zonder dat er schade ontstaat aan dit prachtige gebied, waarbij het unieke lokale karakter blijft behouden.

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via +31 (0)6-36445883 of per e-mail: info@a-north.nl. We streven ernaar om binnen 48 uur contact met je op te nemen.