Deze zomer ontwikkelt SEGA/ Stichting Move wederom unieke vaararrangementen in Noord Amsterdam en omgeving in samenwerking met A-NORTH en Rederij het IJ. Zo zijn er diverse thematochten als Amsterdam Maritiem, waarbij je een exclusieve rondleiding krijgt bij de ponthavens en dat is pas het begin! Vanaf 20 juli wordt er gevaren naar de visdagen in Monnickendam en wordt er gewerkt om een aantal exclusieve tours op te zetten in samenwerking met Staats Bos Beheer. Ook wordt er elke maand gevaren naar vuurtoreneiland, een uitgelezen kans om dit prachtige eilandje te verkennen onder leiding van een ervaren gids.

De uniciteit van deze vaararrangementen zit in de kracht van de samenwerking tussen kleine en lokale bedrijven. Dit maakt het mogelijk om een speciaal en bijzonder programma te ontwikkelen op plekken waar je normaal gesproken niet komt. Daarbij hebben de betrokken gidsen veel expertise over het gebied of het thema zelf.

Lees hier het hele artikel in de Echo met een uitgebreide toelichting van Frank Hemminga. Voor het gehele programma van vaararrangementen, kun je bellen met A-NORTH of op de website van SEGA/ Stichting MOVE.

vaararrangementen Noord

Laat een Reactie achter

* Checkbox GDPR is verplicht

*

Ik ga akkoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.